Anmeldelse af Crime Scene Spilleautomat

Er du vild med at efterforske gerningssteder, så skal du prøve denne slotmaskine. Du kan prøve maskinen hos de bedste online casinoer, som kører med spil fra Net Entertainment. Spillet har 5 roterende hjul og 15 gevinstlinjer. Man skal lige være opmærksom på, at man ikke selv kan indstille hvor mange gevinstlinjer man spiller på. Men det gør ikke det store, da man stadig kan satse både et relativt lavt og højt beløb.

Spillet har to typer af symboler, nemlig beviser og redskaber man skal bruge ved et gerningssted og de højeste kort i et kortspil. Symbolerne med de højeste kort, er skrevet med kridt på fortovet, hvilket er en fin lille detalje. Det er helt som når efterforskere finder beviser på jorden og omkredser dem med kridt.  Det er dog symbolerne med redskaber og beviser, der giver de bedste gevinster. Blandt disse symboler, finder du blandt andet: en pistol, retsvidenskabelig kuffert, ultraviolet lys og dertilhørende briller og blodige fodaftryk.

Bonusspil

Spillet har ét bonusspil. For at aktivere dette, skal du ramme 3 symboler med fingreaftrykkene. Fingreaftrykkene er nemlig spillets scatter. Rammer du 3 eller flere af disse symboler, bliver bonusspillet aktiveret og du kan kun få et bonusspil per spin. Jo mere du satser i hovedspillet, desto mere kan du vinde i bonusspillet. Når bonusspillet starter, åbner der sig et nyt spilvindue. Spillet handler om at samle beviser. Du vil bliver præsenteret for 30 konvolutter med beviser og hver enkelt konvolut du klikker på, vil indeholde en gevinst. Dog ikke hvis du rammer symbolet, som stopper spillet. Når du rammer ”stop symbolet” slutter spillet, men du får en ekstra chance og bliver præsenteret yderligere 4 konvolutter med beviser. Her kan du vinde mønter og fordobling af gevinster. Når du så er færdig med at vælge beviser, vender du tilbage til hovedspillet. Du kan læse alt om bonusspillets regler, ved at klikke på spørgsmålstegnet, på bjælken nederst i venstre hjørne.

Sticky Wild

Dette slotspil har et wild og det er politiskiltet. Dette wild er også et sticky wild, hvilket betyder at det bliver siddende. Du kan komme ud for at politiskiltet bliver siddende på hjulet i op til 5 spins. Der står antal på politiskiltet, hvilket indikerer hvor mange gange, det bliver siddende. Symbolet erstatter alle andre symboler, på nær scatteren. Når du vinder med et sticky wild, bliver din gevinst tredoblet. For at ramme en vinderkombination, skal symbolerne være ens fra venstre mod højre.

Jackpotten

Spillet har en jackpot på 22.500 mønter. Men selve udbetalingen af ægte penge, afhænger af hvor meget du har satset for. Jo mere du har satset for, jo mere er jackpotten værd, i ægte penge. Dog kan man vinde fede gevinster gennem hele spillet, så det hele behøver ikke at handle om jackpotten.

Spillets udseende og lyde

Spillet er udviklet af Net Entertainment og grafikken sidder derfor også lige i skabet. Der er lagt i kakkelovnen til en ordentlig omgang efterforskning, i ægte CSI-stil! Baggrunden ligner noget fra en beskidt gyde og der er gult afspærringstape øverst i billedet. Symbolerne er også ret realistiske i forhold til, hvad man vil rende ind i, under en efterforskning.

Lyden er også helt i overensstemmelse med temaet. Baggrundslyden er ”støj” fra en politiradio og generelt ret alvorlig. Når du vinder, kommer der lidt ekstra spark i den, f.eks. med en form for elguitar.

Konklusion

Hvis du er til efterforskning af gerningssteder, skal du prøve dette underholdende slotspil.
Spillet har 5 roterende hjul og 15 gevinstlinjer. Man kan dog ikke selv indstille hvor mange gevinstlinjer man ønsker at spille på, men det gør nu ikke så meget.

Crime Scene har to slags symboler, nemlig beviser og redskaber, samt de højeste kort i et kortspil. Symbolerne med kort, er skrevet med kridt på fortovet, hvilket er en fed detalje. Det er dog symbolerne med redskaber og beviser, du helst vil have fat i, da det er disse der giver de bedste gevinster. De symboler du vil have fat i er: en pistol, en retsvidenskabelig kuffert, ultraviolet lys og dertilhørende briller og et blodige fodaftryk.

Spillet har ét bonusspil og du skal ramme 3 scatters for at aktivere dette. Jo større en indsats du laver i hovedspillet, jo større gevinst kan du vinde i bonusspillet. Spillet foregår i et nyt vindue. Her skal du åbne konvolutter med beviser og du kan fortsætte indtil du åbner en konvolut med stopsymbolet. Når du rammer dette symbol, er bonusspillet slut. Du får dog en chance mere, hvor du bliver præsenteret for yderligere 4 konvolutter du skal åbne.

Spillets wild er politiskiltet og det fungerer også som et sticky wild, hvilket betyder at det bliver siddende, mens de resterende hjul roterer. Du kan få op til 5 yderligere spins, på de resterende 4 hjul. Symbolet erstatter alle andre symboler, på nær scatteren og tredobler din gevinst.

Crime Scenes jackpot er på 22.500 mønter. Men udbetalingen af rigtige penge, afhænger din beløbsindsats. Jo mere du har satset for, jo mere er jackpotten værd.

Med Net Entertainment i ryggen, sidder grafikken lige i skabet – helt som man kan forvente. Hele temaet er i rigtig CSI-stil og baggrunden ligner da også noget taget ud fra en detektiv-film, med en beskidt gyde og det gule afspærringstape. Lyden er også helt i tråd med temaet. Baggrundslyden er snak og støj fra en politiradio og ret alvorlig. Når du vinder, kommer der lidt ekstra spark i den, med andre lyde.

Er du til slotmaskiner med flot grafik og efterforskningstema, så er denne maskine lige noget for dig!

Skriv til os