Anmeldelse af Magic Portals spilleautomat

Denne videoslot er et super spændende spil, med 2 magiske portaler på hjul 1 og 5. Disse portaler kan forvandle alle symboler til et wild symbol, som kan erstatte alle andre symboler og give adgang til Gratis Spin funktionen og endnu flere gevinster.

Spillet har 5 roterende hjul, med 3 rækker og 25 gevinstlinjer. Der er en teoretisk udbetaling på 96,6%. Magic Portals har flere sjove features som wilds, magiske portaler og Gratis Spins.

Der er mange forskellige indstillinger du kan justerer på, for at satse lige netop det beløb du ønsker. Der er 10 forskellige indsatsniveauer og 5 forskellige møntværdier du kan vælge imellem. Indsatsniveauet er det antal mønter du satser pr. spin og i dette spil kan du vælge fra 50-500. Møntværdien er den værdi mønterne har, i rigtige penge. Ganger du indsatsniveauet med møntværdien, får du beløbet du satser pr. spin. Du kan ikke selv vælge hvor mange gevinstlinjer du vil satse på, så det er altid de 25 linjer. Med ovenstående indstillinger, kan du både spille for store og små penge.

Du kan være heldig at vinde spillets største gevinst, som er på hele 64.000 mønter!

Wilds

Magic Portals har ikke det sædvanlige wilds, som man møder i andre slotspil. I dette spil forekommer wilds nemlig kun i de 2 portaler, når du rammer 2 ens symboler. Disse symboler bliver så forvandlet til wilds og kan erstatte alle andre symboler, på nær Gratis Spin-symboler. Derved kan du opnå mange gode vinderkombinationer. De to portaler er placeret på hjul 1 og 5. Så lander du f.eks. på en drage, på begge portaler, på hjul 1 og 5, forvandles de til wilds og skaber en vinderkombination med andre symboler på hjulene. Er der drager andre steder på hjulet, vil disse også blive forvandlet til wilds. Du kan forvandle symboler til wilds i både hovedspillet og under Gratis Spins.

Gratis Spins

Symbolet hvorpå der står ’Free Spins’, kan give dig adgang til Gratis Spins featuren. Rammer du 2 eller flere aktiveres Gratis Spins og du får 10 til at starte med. Under dine Gratis Spins er hjul nr. 5 fyldt med magiske portaler og de sædvanlige magiske portaler vil stadig være der. Du kan vinde flere Gratis Spins når du spiller, dem vinder du på samme måde, som du vandt de oprindelige. Under dine Gratis Spins, kan du ikke justere på indsats eller møntniveau.

Visuelle Features

Magic Portals inviterer inden for, til en verden af magi, troldmænd og troldkvinder. Symbolerne og figurerne som præger spillet, er magiske og helt sikker noget som man kunne forvente at finde i sådan et univers. Du finder blandt andet 3 troldmænd/kvinder, som hver har deres element – den ene har f.eks. ild. Derudover møder du ulve, ugler og store drager, som hver har deres troldmand/kvinde. Dragen høre f.eks. til troldkvinden som styrer ild. Teksten på symbolerne er også ret magiske og minder mest af alt om noget fra Harry Potter, hvilket også passer rigtig godt til spillet.
Magic Portals’ grafik er super flot lavet og det er meget gennemført. Brugervenligheden er i top og det er generelt bare et indbydende spil, rent grafisk.

Konklusion

I dette magiske slotspil, støder du på 2 magiske portaler, som kan forvandle symboler til wilds og som kan give dig adgang til Gratis Spin funktionen og endnu flere gevinster.

Spillet har 5 roterende hjul, 3 rækker, 25 gevinstlinjer og en teoretisk udbetaling på 96,6%.

Der er mange forskellige indstillinger du kan justerer på og derfor kan du selv vælge, om du vil satse stort eller småt. Du kan indstille på både møntværdi og indsatsniveau. Du kan dog ikke selv bestemme hvor mange gevinstlinjer du ønsker at satse på, da dette er fastlagt til de 25 stk. Spillets største gevinst er på 64.000 mønter.

I Magic Portals finder du ikke de typiske wilds, som er givet på forhånd. I dette spil forekommer wilds nemlig kun i de 2 portaler, hvis du ramme 2 ens symboler, i begge portaler på samme spin. Symbolerne bliver forvandlet til wilds og kan erstatte alle andre symboler, på nær Gratis Spin-symboler. Wilds kan aktiveres i både hovedspillet og under Gratis Spins.

Får du 2 symboler hvor der står ”Free Spins” på, aktiverer du featuren med Gratis Spins og du får 10 til at starte med. Du kan sagtens vinde flere Gratis Spins når du spiller. Du kan ikke justere på indsats eller møntniveau når du spiller dine Gratis Spins.

Spillets byder inden for, i en magisk verden fyldt med troldmænd, troldkvinder, drager, ugler og ulve. Temaet er meget gennemført og grafikken er generelt super flot. Det er især flot grafik, når de to portaler aktiveres. Teksten på symbolerne er også inspireret af magi og leder tankerne hen på Harry Potter. Derudover er brugervenligheden også rigtig fin og det er generelt et meget indbydende spil.

Videoslotten kan varmt anbefales og er du til magi og sjove spil, er det bare endnu en grund til at prøve Magic Portals!

Du kan blandt andet spille Magic Portals her: IndogVind.dk, Simbagames, Vegasslotsonline og CasinoKongen. På IndogVind.dk kan du få 50,- bare ved at registrerer dig og så får du op til 2.000,- i velkomstbonus!

Skriv til os