Anmeldelse af Victorious spilleautomat

Denne historiske slotmaskine tager dig med tilbage til Romertiden, hvor du skal erobre det Romerske imperium.

I spillet møder du figurer som Cæcar, Romerske soldater og Spartacus. Der er også symboler med de højeste spillekort, fra 10 til es. I Victorious er der også Wilds og du har mulighed for at vinde Gratis Spins.

Slotmaskinen har 5 roterende hjul og 3 rækker. Spillet indeholder ikke de sædvanlige gevinstlinjer, men der er derimod 243 måder hvorpå du kan vinde. Disse 243 muligheder er faste og du kan derfor ikke justere på disse. Den teoretiske udbetaling ligger på 96,9%.

Spillets indstillinger og funktioner

Du kan indstille på flere parametre, så du tilpasser din indsats alt efter humør og eventuelt budget. Du kan indstille indsatsniveauet, hvilket er det antal mønter du satser pr. spin. Dette niveau går fra 1 til 10. Møntværdien kan også justeres. Dette betyder at du kan vælge, hvor meget en mønt skal være værd, i rigtige penge. Her er 6 forskellige møntværdier du kan vælge imellem. Ud over møntværdi og indsatsniveau, er der også autoplay og max bet. Trykker du på autoplay, kører hjulene automatisk, med den indsats du har valgt. Trykker du på max bet, spinner hjulene med maksimal indsats, på møntværdi og indsatsniveau.

Hvis du klikker på den lille skruenøglen helt nederst til venstre, kan du også indstille på lydeffekter, baggrundslyd, hurtig spin og spilhistorie.

Klikker du på ”pay table” nederst i venstre hjørne, kan du se en oversigt over alle spillets symboler og hvad de giver i gevinst.

Wilds

Spillets wild er den forgyldte ørn. Symbolet kan forekomme på hjul 2 og 4. Du kan ramme wilds i både hovedspillet, men også under Gratis Spins. Den forgyldte ørn kan erstatte alle symboler, på nær Gratis Spins symbolet. Derfor er et wild et virkelig godt symbol at ramme, da det kan hjælpe dig med at få flere vinderkombinationer og dermed flere gevinster.

Gratis Spin

Hovedkransen i guld, er symbolet for Gratis Spin og spillets scatter. Symbolet kan forekomme på alle 5 hjul. Rammer du 3 eller flere, aktiverer du Gratis Spin. Du skal dog ramme 3 symboler fra yderst til venstre, mod højre, for at aktiverer Gratis Spins. Når du spiller dine Gratis Spins, kan du sagtens vinde yderligere Gratis Spins. De gevinster du får under Gratis Spins vil blive tredoblet, dette gælder dog ikke, hvis du vinder flere Gratis Spins.

  • 3 Gratis Spins symboler giver 15 Gratis Spins og din indsats x5
  • 4 Gratis Spins symboler giver 20 Gratis Spins og din indsats x20
  • 5 Gratis Spins symboler giver 25 Gratis Spins og din indsats x50

Spillets visuelle features

Victorious er designet i tegneseriestil og har klare og levende farver. Det er et atypisk spil, udviklet at Net Entertainment. Net Entertainment er nemlig mest kendt for at udvikle rigtig flotte spil, med lækker og exceptionel grafik. Victorious kan ikke siges at have exceptionel grafik, den er nemlig forholdsvis simpel, men stadig rigtig fin. Selve spillepladens design og symbolerne, passer rigtig fint til temaet og lyden er også helt i tråd med Romer-temaet. Det er et simpelt spil, som ikke har alle mulige fjollede indslag og forstyrrende elementer, hvilket er rigtig rart, hvis man bare er på udkig efter en helt almindelig slotmaskine.

Konklusion

Slotmaskinen tager dig med tilbage til Romertiden og det er din opgave at erobre det Romerske imperium.

Spillet indeholder figurer som Cæcar, Romerske soldater og Spartacus. Der er også symboler med de højeste spillekort, fra 10 til es, wilds og Gratis Spins.

Victorious har 5 roterende hjul, 3 rækker og 243 måder du kan vinde på. Den teoretiske udbetaling ligger på 96,9%.

Der er mange indstillinger du kan justerer på. Det betyder at alle kan spille, da du kan satse både stort og småt. Indsatsniveauet kan justeres, hvilket betyder at du bestemmer hvor mange mønter du satser pr. spin. Du kan også justere møntværdien, hvilket bestemmer hvor meget en mønt er værd, i rigtige penge. Herudover finder du autoplay og max bet. Med autoplay kan du læne dig tilbage og så spinner hjulene af sig selv. Trykker du max bet, spinner hjulene med den største indsats, på alle parametre.

Udover ovenstående indstillinger, kan du justerer på lydeffekter, baggrundslyd, hvor hurtigt hjulene spinner og spilhistorie.

For at få en fuld oversigt over symboler og gevinster, kan du klikke på ”pay table”

Spillets wild er den forgyldte ørn og den kan du ramme på hjul 2 og 4. Du kan ramme wilds i både hovedspillet og under Gratis Spin. Symbolet kan erstatte alle symboler og hjælpe dig med at ramme flere vinderkombinationer. Det kan dog ikke erstatte Gratis Spin-symbolet.

Hovedkransen i guld, er symbolet for Gratis Spin og det kan forekomme på alle 5 hjul. Rammer du 3 eller flere, aktiverer du Gratis Spin. For at symbolerne er gældende, skal du dog ramme dem fra yderst til venstre, mod højre. Eventuelle gevinster du vinder under Gratis Spins bliver tredoblet, dog ikke yderligere Gratis Spins.

Spillets design er i tegneseriestil, med klare farver. Grafikken er ikke exceptionel, men den er dog gennemført. Selve spillepladens design, symbolerne og lyden passer rigtig godt til temaet og det gør ikke noget, at det er en smule simpelt.  Når man spinner hjulene, slipper man for hele tiden at blive afbrudt af fjollede indslag og forstyrrende elementer.

Så hvis du er til simple slotmaskiner og Romertemaet, er dette spillemaskinen for dig.

Her kan du spille Victorious

Du finder Victorious på mange online casioner, her er et lille udvalg og deres velkomstbonusser:

  • Slotsmagic, her får du op til 3.000,- i velkomstbonus og 25 Gratis Spin.
  • Tivoli Casino, her får du op til 1.000,- i velkomstbonus og 25 Gratis Spin.
  • Vegas hos Bet365, her får du op til 1.000,- i velkomstbonus og 100% startbonus.
Skriv til os